Word lid

Sluit je aan bij ons kennisnetwerk!

Als lid van de BCFA krijg je toegang tot een levendig netwerk van ervaren professionals op het gebied van corporate finance. Op onze events zorgen we vaak ook voor kruisbestuiving door een publiek van ondernemers uit te nodigen

Bovendien bieden we een online platform waar onze leden kunnen samenkomen en informatie kunnen delen.

Alles over het lidmaatschap

Om lid te worden van de BCFA en deel te nemen aan ons netwerk, dien je ten minste vijf jaar relevante werkervaring te hebben in de corporate finance sector.

Een aanzienlijk deel van je werk dient gerelateerd te zijn aan fusies & overnames, financieringen en/of recovery activiteiten.

WORD LID VAN ONS NETWERK

Als lid van de BCFA krijg je toegang tot een levendig netwerk van ervaren professionals op het gebied van corporate finance, fusies en overnames.

Bovendien bieden we een online platform waar onze leden kunnen samenkomen en informatie kunnen delen.

Actieve betrokkenheid

Indien je graag actief wilt deelnemen aan de activiteiten van de BCFA, heb je verschillende mogelijkheden.

Het lidmaatschap bedraagt €300 per bedrijf, waarmee je voor elk evenement één afgevaardigde kunt inschrijven. Wil je een collega of een bevriende relatie meebrengen naar een evenement? Geen probleem, laat het ons gewoon weten!

Opzegging van het lidmaatschap is mogelijk per kalenderjaar met een opzegtermijn van één maand.

Je kunt je aanmelden als (kandidaat) lid door het invullen van het inschrijfformulier.

Door je aan te melden als (kandidaat) lid ga je akkoord met het Reglement en de Statuten van de BCFA. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter van de Ledencommissie, Karien Husson, of met de voorzitter van de BCFA, Edwig Tanghe. Zij verstrekken graag meer informatie over het lidmaatschap.

LEDEN

Bent u geïnteresseerd in onze ledenlijst? U kunt deze eenvoudig verkrijgen door ons een bericht te sturen via het contactformulier.